O nama

Građevinski obrt Špelić Construction Craft Baugewerbe izgradnja građevina

Naša priča

Naš građevinski obrt je prepoznat kao kvalitetan, ozbiljan i uspješan poslovni subjekt, s posebnim naglaskom na području Karlovačke županije i grada Slunja. Trenutno u našem timu imamo 45 djelatnika čija je prosječna dob 35 godina. Naši zaposlenici su većinom s kvalifikacijama KV i SSS, a među njima imamo četiri zaposlenika s VSS. Ponosno provodimo projekte diljem cijele Hrvatske.

Naša priča započela je 1997. godine kada sam uložio vlastiti kapital i zaposlio pet djelatnika, te smo počeli s radom i nabavkom osnovnih sredstava za građevinske projekte. Od 1998. godine aktivno smo sudjelovali u Nacionalnom programu obnove ratom razrušenih obiteljskih kuća, prvo u Karlovačkoj županiji, a zatim i u ostalim dijelovima Hrvatske. Tijekom tog programa obnovili smo ukupno 489 građevinskih objekata, uglavnom obiteljskih kuća, s procijenjenom vrijednosti radova u desecima milijuna kuna. Zahvaljujući kontinuiranom unaprjeđenju poslovanja i izvrsno izvedenim projektima, postali smo sve poznatiji i osigurali nove poslove, posebice u Karlovačkoj i Ličko-senjskoj županiji.

Godine 2003. uložili smo znatne napore kako bismo proširili spektar naših usluga i povećali konkurentnost na tržištu. Kroz prekvalifikaciju postojećih i zapošljavanje novih djelatnika, proširili smo našu djelatnost na obnovu kulturne povijesne baštine diljem Hrvatske i stekli licencu Ministarstva kulture za rad na obnovi spomenika, što uspješno obavljamo i danas.

Ohrabreni uspjehom, dodatno smo zapošljavali 11 novih djelatnika, uključujući tri visokoobrazovane osobe iz inženjerskog kadra, te uložili 2 milijuna kuna u vozni park, strojeve i opremu potrebnu za proširenje naše djelatnosti na izgradnju stanova za tržište i promet nekretninama.

Od 2004. godine, kontinuirano ulažemo u kupovinu građevinskog zemljišta i samostalnu izgradnju nekretnina stambenog i poslovnog karaktera za tržište u području grada Slunja, grada Karlovca i Istarske županije.

Tijekom godina, primili smo mnoga priznanja za uspješan rad i kontinuirano zapošljavanje, uključujući:

  • nagrada Obrtničke komore grada Karlovca 1998. g.,
  • nagrade za poseban doprinos razvoju grada Slunja 2001., 2009. i 2011. g.,
  • priznanje Zavoda za poslovna istraživanja za jednog od najuspješnijih poduzetnika po novostvorenoj vrijednosti 2006. g. te
  • nagradu poslovnih novina Business.hr za jedno od brzorastućih tvrtki (Gazela) 2009.g.

Danas surađujemo s velikim brojem priznatih hrvatskih arhitekata, s posebnim istaknućem na kvalitetnoj i produktivnoj suradnji s poznatim arhitektom g. Turato Idisem, s kojim smo realizirali više od 20 građevinskih projekata. Većina izgradnje ovakvih zahtjevnih objekata trenutno se provodi na otočnim područjima RH, što zahtijeva dodatna ulaganja u specijaliziranu opremu te kontinuiranu edukaciju naših zaposlenika.

Ponosni smo članovi udruge Hrvatski drvni klaster (Croatian Wood Cluster), profesionalnog poslovnog udruženja koje ima za cilj unapređivanje poslovanja na području drvoprerađivačke industrije. U skladu s tim, surađujemo s raznim strukovnim udrugama, provodimo promidžbene kampanje i sudjelujemo na međunarodnim sajmovima kako bismo dalje razvijali našu industriju.

Obujam poslovanja

Do sada smo uspješno izgradili više od 600 građevinskih objekata diljem cijele Republike Hrvatske. Naš dosadašnji angažman obuhvaća većinom ulogu izvođača radova, dok je u manjem dijelu slučajeva tvrtka istovremeno bila i investitor te izvođač radova. Trenutno, tvrtka aktivno radi na izgradnji desetak novih građevinskih objekata.

Navedeni građevinski projekti obuhvaćaju različite vrste građevina, uključujući kuće, zgrade, sakralne i kulturne objekte, dječje vrtiće, škole, domove zdravlja, vatrogasne domove te poslovne centre.

Građevinski obrt Špelić Construction Craft Baugewerbe izgradnja građevina

Razumijemo Vaše zahtjeve

Naš iskusni tim konzultanata i stručnjaka posvećen je pružiti vam personalizirana rješenja koja odražavaju vašu jedinstvenu viziju, uzimajući u obzir sve tehničke, estetske i financijske aspekte. Bez obzira na kompleksnost vašeg projekta, mi smo ovdje kako bismo vas podržali u svakom koraku i osigurali da vaša građevinska vizija postane stvarnost.

Građevinski obrt Špelić Construction Craft Baugewerbe izgradnja građevina

Radimo s preciznošću

Svaka faza građenja, od planiranja do završetka, izvodi se s vrhunskom preciznošću kako bi se osiguralo da svaki detalj ispunjava vaše zahtjeve i očekivanja. Opremljeni najmodernijom tehnologijom i vlastitim stručnim znanjem, osiguravamo da svaki element vašeg projekta bude izveden s maksimalnom preciznošću, osiguravajući visokokvalitetan rezultat koji će vas oduševiti.

Građevinski obrt Špelić Construction Craft Baugewerbe izgradnja građevina

Pružamo najbolje rezultate

Pridajemo veliku važnost detaljima, inovacijama i prilagodljivosti kako bismo stvorili građevinska rješenja koja su funkcionalna, estetski privlačna i održiva. Svaki projekt, bez obzira na njegovu veličinu ili složenost, tretiramo s istim entuzijazmom i profesionalnošću. Naša posvećenost kvaliteti i postizanju najboljih rezultata omogućuje nam da ostvarimo zadovoljstvo klijenata i stvorimo trajne građevine koje čine razliku u zajednici.

Scroll to Top